Kor Gerritsma

Kor is een ervaren consultant en trainer met een achtergrond in management, procescoördinatie en infrastructuur. Momenteel vervult hij rollen als Enterprise Architect en adviseur. Hierbij richt hij zich veelal op het in kaart brengen van administratieve en technische processen en is hij vaak direct betrokken bij verandertrajecten.

Door zijn brede ervaring in verschillende rollen en vakgebieden kan Kor interne en externe spanningsvelden binnen een organisatie goed doorzien en aanpakken. Omdat hij zich kan verplaatsen de leefwereld van zowel de medewerker als ook die van de manager en bestuurder is hij in staat om een brug te slaan tussen de behoeften van beide. Hierdoor is hij in staat om deze te vertalen naar direct toepasbare processen en organisatorische maar ook technische oplossingen.

Kor beschikt over sterke analytische vaardigheden aangevuld met de capaciteit om zaken helder en duidelijk over te brengen. Daarnaast heeft hij een duidelijke hands-on mentaliteit die duidelijk naar voren komt in zijn aanpak van consultancy-trajecten en binnen zijn opleidingen. Het toevoegen van waarde door praktische en toepasbare kennis staat centraal.