Verstuur

Data Privacy Awareness avondsessie

Privacy krijgt steeds meer media-aandacht, ook wordt het onderwerp steeds vaker op de politieke agenda gezet. Dat er wettelijke regels zijn rondom de verwerking van persoonsgegevens weet u natuurlijk al lang, maar weet u ook waarom u privacy moet beschermen?

Weet u bijvoorbeeld welke persoonsgegevens u verzamelt en hoe deze beveiligd zijn? Hoe lang u de persoonsgegevens bewaart en aan wie u ze verstrekt? En weten uw medewerkers dit ook? Als u dat niet of niet helemaal zeker weet, verwerkt u de persoonsgegevens mogelijk in strijd met de wet en dat is een risico.

Avondsessie

In deze drie uur durende avondsessie krijgt u inzicht in het belang van privacy bescherming. We bekijken op hoofdlijnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Europese Verordening Gegevensbescherming en de meldplicht datalekken. Alles met het oog op bewustwording. Geen ingewikkelde lange juridische verhandelingen, maar simpel inzicht in het belang van privacy. Niet alleen voor u, maar voor uw hele organisatie.

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die in korte tijd meer wil weten over bescherming van persoonsgegevens.


 • Opleidingsduur Nog geen data bekend.
 • Locatie Bilthoven
 • Kosten € 225,00
 • Volgende startdatum Nog geen data bekend.
 • Lestijden Nog geen data bekend.
 • In deze drie uur durende avondsessie krijgt u inzicht in het belang van privacy bescherming. We bekijken op hoofdlijnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Europese Verordening Gegevensbescherming en de meldplicht datalekken. Alles met het oog op bewustwording. Geen ingewikkelde lange juridische verhandelingen, maar simpel inzicht in het belang van privacy. Niet alleen voor u, maar voor uw hele organisatie.

  17:30 uur – inloop met drankjes en tapas

  18:00 uur – start avondsessie

  21:00 uur - afsluiting met een borrel  • Nog geen data bekend.
 • De kosten van deze opleiding bedragen:

  € 225,00

  Dit bedrag is vrijgesteld van BTW en verder all-in, dus inclusief lesmateriaal, catering e.d.

ADVIES NODIG?

Laat je nummer achter, wij bellen je!
Of bel ons op 030 - 230 89 00

DEEL DEZE OPLEIDING

Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde