Opleiding ISSMP information security

Training ISSMP

Sinds 2001 werkt cibit academy in Nederland exclusief samen met de Amerikaanse organisatie (ISC)², onder meer bekend van de CISSP-titel. Op dit moment dragen in Nederland ruim 1.800 security-professionals de CISSP-titel en is CISSP de standaard op het gebied van information security certificering. Verdiep, als CISSP-gecertificeerde, je kennis op het gebied van information security management met de ISSMP-training.

Waarom kies je voor deze ISSMP-training?

  • compleet overzicht van de officiele examenstof, inclusief de laatste ontwikkelingen, in een beknopte tijd
  • theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden
  • verzekerd van een optimale voorbereiding op het examen
  • officieel door (ISC)² gecertificeerde docenten
  • deelname certificaat voor de examentraining ISSMP

Voor wie is de training ISSMP?

Je bent al werkzaam als (Information) Security Manager, Security Consultant, Security Officer, IT Consultant of IT Auditor met minimaal hbo-werk- & denkniveau. Je bent in het bezit van de CISSP-certificering en beheerst de materie 'CISSP Common Body of Knowledge'. Je hebt minimaal twee jaar professionele management werkervaring.

Deze opleiding zal in het Nederlands gegeven worden waarbij gebruik gemaakt wordt van de Engelse terminologie. Hierdoor zijn diepgaande inhoudelijke discussies over het onderwerp mogelijk. Uiteraard is het ISSMP-examen Engelstalig.

Het ISSMP-examen

De examens zijn computer-based en dienen zelf door de cursist aangevraagd te worden via PearsonVUE. Het examen maakt geen onderdeel uit van de training. De examens kunnen het hele jaar door worden afgenomen.

  • Locatie Bilthoven
  • Kosten € 2.595,00

ADVIES NODIG?

Laat je nummer achter, wij bellen je!
Of bel ons op 030 - 230 89 00

DEEL DEZE OPLEIDING

Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde