Agile & Scrum

Opleidingen Agile & Scrum

Agile, Scrum, RUP en bijvoorbeeld Lean. Het zijn allemaal hulpmiddelen om IT-processen te verbeteren. En dat resulteert uiteindelijk in meer slagkracht voor jouw organisatie en minder kosten. Wil je weten hoe? Leer aan de hand van onze opleidingen de theorie van procesverbetering én de praktische toepassing daarvan in jouw organisatie.

Profiteer nu van ons uitgebreide opleidingenaanbod op het gebied van Agile en Scrum. We bieden basiscursussen tot en met intensieve 5-daagse opleidingen. En weet dat klanten onze opleidingen vooral waarderen om:

  • uitstekende docenten met veel praktische Agile ervaring;
  • les in Agile- en procesverbeteringsprincipes in plaats van één enkele technische methode of model;
  • de nadrukkelijke aandacht voor benodigde vaardigheden om succesvol te zijn;
  • de Agile manier van lesgeven;
  • afwisseling in werkvormen waardoor deelnemers maximaal betrokken worden en het rendement zeer hoog is.

Ook in-company

Uiteraard kunnen we deze opleidingen ook op locatie of in-company geven. Daarbij is het ook mogelijk om de opleiding toe te spitsen op de organisatie.


Training Leading SAFe® 4.0

Bij veel organisaties wordt ervaring opgedaan met Scrum. Vaak stuiten agile teams op grenzen doordat de rest van de organisatie nog niet agile is ingericht. Vooral op het gebied van de klassieke (Prince2) besturing van de IT. Er valt veel winst te behalen als de hele voortbrengingsketen wordt geoptimaliseerd en de Value Stream als geheel op elkaar is afgestemd.

Bekijk opleiding
Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde