Digital Strategy

Opleidingen Digital Strategy

Veranderingen volgen elkaar in een snel tempo op, waardoor er hogere eisen worden gesteld aan de wendbaarheid en flexibiliteit van IT, processen en gebruikte systemen. Meer grip op je IT? cibit academy-opleidingen bieden direct de benodigde kennis, inzichten en vaardigheden om de inzet van IT effectief en pragmatisch te managen.

Effectief IT-beleid

Met de kennis en vaardigheden die wij je aanleren kun je de strategie van jouw organisatie helpen bepalen en deze vertalen naar effectief beleid op IT-gebied. Ook ben je in staat sourcingsvraagstukken te beoordelen en te managen. Daarnaast word je effectiever bij de acquisitie van IT, de aansturing van IT-leveranciers en de governance van demand-, regie-, en supply organisaties.

Prestatieverbetering

Het gaat om het zichtbaar verbeteren van de prestaties van de IT-afdeling en haar medewerkers; of het nu softwareontwikkeling of IT-dienstverlening betreft. Je krijgt concrete handvatten om gerichte proces- en performanceverbetering in te voeren. En om het beoordelen van IT-investeringen en het managen van de total cost of ownership van IT-diensten en infrastructuur. Om project- en IT-portfoliomanagement en voor Cost accounting van IT op basis van functiepunten.

Brede scope

Opleidingen van cibit academy hebben een brede scope: van financieel management tot IT-proces- en prestatieverbetering. ze zijn gericht op het pragmatisch en effectief managen van de inzet van IT door state-of-the-art methoden en technieken.

Ook in-company

Uiteraard kunnen we deze opleidingen ook op locatie of in-company geven. Daarbij is het ook mogelijk om de opleiding toe te spitsen op de organisatie.


Opleiding Digitale business innovatie & transformatie

Google als een bank en Apple als autofabrikant: innovatieve technologie, klanten die altijd online zijn en disruptieve startups maken digitale transformatie tot dé prioriteit van bedrijven. Digitale transformatie brengt alle onderdelen van het bedrijf samen rondom één centrale doelstelling: gebruik maken van nieuwe technologieën om een nieuw, innovatief business model te ontwikkelen.

Bekijk opleiding
Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde