Digital Strategy

Digital strategy trainingen

Veranderingen volgen elkaar in een snel tempo op, waardoor er hogere eisen worden gesteld aan de wendbaarheid en flexibiliteit van IT, processen en gebruikte systemen. Meer grip op je IT? cibit academy-opleidingen bieden direct de benodigde kennis, inzichten en vaardigheden om de inzet van IT effectief en pragmatisch te managen.


Effectief IT-beleid 

Met de kennis en vaardigheden die wij je aanleren kun je de strategie van jouw organisatie helpen bepalen en deze vertalen naar effectief beleid op IT-gebied. Ook ben je in staat sourcingsvraagstukken te beoordelen en te managen. Daarnaast word je effectiever bij de acquisitie van IT, de aansturing van IT-leveranciers en de governance van demand-, regie-, en supply organisaties.

Prestatieverbetering

Het gaat om het zichtbaar verbeteren van de prestaties van de IT-afdeling en haar medewerkers; of het nu softwareontwikkeling of IT-dienstverlening betreft. Je krijgt concrete handvatten om gerichte proces- en performanceverbetering in te voeren. En om het beoordelen van IT-investeringen en het managen van de total cost of ownership van IT-diensten en infrastructuur. Om project- en IT-portfoliomanagement en voor Cost accounting van IT op basis van functiepunten.

Waarom een IT strategy training bij cibit academy?

Opleidingen van cibit academy:

  • leggen nadrukkelijke aandacht op benodigde vaardigheden om succesvol te zijn,
  • bieden praktische toepassingen van nieuwe ontwikkelingen, state-of-the-art methoden en technieken;
  • hebben top docenten die naast het lesgeven actief zijn als adviseur,
  • hanteren de Agile manier van lesgeven waardoor je leerrendement zeer hoog is.

Ook in-company training

Uiteraard kunnen we deze opleidingen ook op locatie of in-company geven. Daarbij is het ook mogelijk om de opleiding toe te spitsen op de organisatie.


Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde