IT Security

Opleidingen IT Security

Je bent op zoek naar een cursus of opleiding in informatiebeveiliging (IB). Misschien wil je een carrière in de IB starten of ben je gewoon op zoek naar basiskennis of verdieping. Met het enorme cursusaanbod in de markt zit je wel gelijk met een keuzeprobleem. Het portfolio van cibit academy kan je vraag invullen, variërend van korte cursus en opleidingsprogramma tot internationaal erkende certificering.

Hieronder leggen we de mogelijkheden uit.

Korte introductie of verdieping

Onze opleidingen en cursussen geven overzicht en verdieping over de breedte van het vakgebied. Voor een beknopt overzicht over alle onderwerpen, volg je de cursus Introductie in de informatiebeveiliging. In de overige opleidingen en cursussen gaan we de diepte in op specifieke onderwerpen en (sub)disciplines van informatiebeveiliging, zoals risicomanagement, wetgeving, architectuur, ISO27001 en NEN7510.

Certificering van professionals

Werkgevers en opdrachtgevers hebben behoefte aan iets kwantificeerbaars en controleerbaars, om je kennis en ervaring als professional te beoordelen. De (ISC)²-certificeringen, zoals CISSP, maken bestaande kennis en ervaring objectief aantoonbaar door een internationaal erkende organisatie. Een waardige en waardevolle titel voor professionals met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Voor behoud van je certificaat is het belangrijk om erkende bijscholing te volgen. Al onze opleidingen en cursussen zijn erkend voor onderhoud van je certificering.

Als enige Nederlandse aanbieder verzorgt cibit academy de officiële certificeringsopleidingen van het internationaal erkende (ISC)2, meest bekend van de CISSP certificering.

Ook in-company

Uiteraard kunnen we deze opleidingen ook op locatie of in-company geven. Daarbij is het ook mogelijk om de opleiding toe te spitsen op de organisatie.

Opleiding CISSP information security

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het vakgebied. Het volgen van deze intensieve informatiebeveiliging opleiding is de ideale voorbereiding op de meest gewilde en internationaal erkende CISSP-certificering.

Bekijk opleiding
Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde