Verstuur

Kernopleiding Architectuur

Je krijgt les in IT-architectuur vanuit een breed perspectief. Je volgt drie opleidingen, die samen het gehele speelveld afdekken van de allround architect anno nu, zodat je op organisatie-breed niveau onderscheid kunt maken.

Onderdelen van de kernopleiding:

1. Opleiding Business IT-strategie & -informatieplanning

In deze opleiding wordt de brug geslagen tussen de business-strategie en architectuur en staat strategische planning van IT centraal. Businessmodellering, informatieplanning portfolio-en transformatiemanagement en governance zijn hierbij centrale thema's.

Lees verder over deze opleiding.

2. Opleiding enterprise-architectuur

Je leert pragmatisch architectuur toe te passen op ondernemingsniveau, door effectief om te gaan met architectuurprincipes, bedrijfsarchitecturen, informatiestructuren en applicatielandschappen, maar ook door paradigma’s als cloud computing en service oriented architecture slim in te zetten.

Lees verder over deze opleiding.

3. Opleiding IT-architectuur in de praktijk

Leer hoe je architecturen creëert, slim communiceert en evalueert. Kortom: leer hoe je een effectieve architect wordt, en blijft.

Lees verder over deze opleiding.

Resultaten

Zodra u de drie opleidingen succesvol heeft afgerond ontvangt u niet alleen een kernopleiding-certificaat van cibit academy, maar kunt u ook met recht zeggen dat u een holistische en diepgaande blik heeft gekregen op het vakdiscipline architectuur. U legt hiermee een goede basis voor uw toekomstige carrière in architectuur, of in architectuurgerelateerde vakgebieden.

Voordeel van deze IT-architectuuropleiding

Bij inschrijving voor de kernopleiding architectuur, krijg je een korting van 10% op de totale kosten van de drie individuele opleidingen.

Voor wie?

De kernopleiding is gericht op beginnende of ervaren architecten die zich in zowel de breedte als diepte willen ontwikkelen. Het maakt hierbij niet uit of u een bedrijfskundige of juist technische achtergrond of functie heeft.

 • Opleidingsduur Nog geen data bekend.
 • Locatie Bilthoven
 • Kosten € 8.626,50
 • Volgende startdatum Nog geen data bekend.
 • Lestijden Nog geen data bekend.
 • Programma

  De kernopleiding kan worden gevolgd door in willekeurige volgorde deel te nemen aan de drie hierboven genoemde opleidingen. Afhankelijk van de eigen functie, ervaring en kennisniveau kan het verstandig zijn te starten met een specifieke module. De docenten van cibit academy helpen graag bij het bepalen van de slimste volgorde.

 • Per module kan je de datum selecteren.

 • De kosten van deze opleiding bedragen:

  € 8.626,50

  Dit bedrag is incl. 10% korting, vrijgesteld van BTW en verder all-in, dus inclusief lesmateriaal, catering e.d.

ADVIES NODIG?

Laat je nummer achter, wij bellen je!
Of bel ons op 030 - 230 89 00

DEEL DEZE OPLEIDING

Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde