Scaled Agile Framework (SAFe)

Scaled agile framework

SAFe is een bewezen framework voor het toepassen van Lean en Agile principes binnen middelgrote tot grote organisaties. Organisaties die SAFe goed toepassen zijn efficiënter, wendbaarder en daardoor succesvoller. Dus als je al met Scrum of Agile bezig bent, dan kan je door het opschalen van deze manier van werken met SAFe, nog veel meer voordelen behalen.

Scaled Agile, de organisatie die het Scaled Agile Framework (SAFe) heeft bedacht en continu verbetert, heeft cibit academy | inspearit verwelkomd als Gold partner. Als Agile opleider en consultancy organisatie van het eerste uur zijn we trots om tot het internationaal selecte gezelschap van Gold partners te horen. Voor onze klanten betekent dat ze kunnen rekenen op een aantal ervaren SAFe Program Consultants die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en de beste praktijkcases voor het implementeren en opschalen van Agile werkwijzen. En dat we als opleider de officiële SAFe-opleidingen kunnen aanbieden.

Ook in-company

Uiteraard kunnen we deze opleidingen ook op locatie of in-company geven. Daarbij is het ook mogelijk om de opleiding toe te spitsen op de organisatie.

Scaled agile frameworkADVIES NODIG?

Laat je nummer achter, wij bellen je!
Of bel ons op 030 - 230 89 00

POPULAIRE OPLEIDINGEN

Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde