Scaled Agile Framework (SAFe)

Scaled Agile Framework (SAFe)

Veel organisaties werken met Scrum. Vaak stuiten agile teams op grenzen in de rest van de organisatie. Vooral in de besturing en samenwerking wringt het dan. Er is veel te winnen met agile optimalisatie van portfolio tot product, over de hele keten. SAFe biedt een compleet framework om dit te adresseren. 

Agility gaat verder dan het werken met Scrum in teams. Het heeft invloed op portfoliomanagement, capaciteitsmanagement, lange termijnplanning en budgettering. Bovendien werken aan de meeste systemen meerdere teams en een waaier aan specialisten en bestaan steeds meer oplossingen uit samenwerkende (sub)systemen. Om dat allemaal, op een agile manier, in goede banen te leiden, is er aandacht nodig voor de hele keten en de ondersteunende en leverende processen.

SAFe is een bewezen framework voor het toepassen van Lean en Agile principes binnen middelgrote tot grote organisaties. Organisaties die SAFe goed toepassen zijn efficiënter, wendbaarder en daardoor succesvoller. Dus als je al met Scrum of Agile bezig bent, dan kan je door het opschalen van deze manier van werken met SAFe, nog veel meer voordelen behalen.

Scaled Agile, de organisatie die het Scaled Agile Framework (SAFe) heeft bedacht en continu verbetert, heeft cibit academy | inspearit verwelkomd als Gold partner. Als Agile opleider en consultancy organisatie van het eerste uur zijn we trots om tot het internationaal selecte gezelschap van Gold partners te horen. Voor onze klanten betekent dat ze kunnen rekenen op een aantal ervaren SAFe Program Consultants die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en de beste praktijkcases voor het implementeren en opschalen van Agile werkwijzen. En dat we als opleider de officiële SAFe-opleidingen kunnen aanbieden.

SAFe training

Bij cibit academy kan je één van de onderstaande SAFe trainingen volgen:

Vind je het lastig om een keuze te maken?
Bel ons voor vrijblijvend advies: 030 - 230 89 89.

Waarom een SAFe opleiding bij cibit academy?

Profiteer nu van ons uitgebreide opleidingenaanbod op het gebied van SAFe. En weet dat klanten onze opleidingen vooral waarderen om:

  • uitstekende docenten met veel praktische Agile ervaring;
  • les in Agile- en procesverbeteringsprincipes in plaats van één enkele technische methode of model;
  • de nadrukkelijke aandacht voor benodigde vaardigheden om succesvol te zijn;
  • de Agile manier van lesgeven;
  • afwisseling in werkvormen waardoor deelnemers maximaal betrokken worden en het leerrendement zeer hoog is;
  • goede voorbereiding op examens. 

Ook in-company training

Uiteraard kunnen we deze opleidingen ook op locatie of in-company geven. Daarbij is het ook mogelijk om de opleiding toe te spitsen op de organisatie.

Scaled agile frameworkADVIES NODIG?

Laat je nummer achter, wij bellen je!
Of bel ons op 030 - 230 89 00

POPULAIRE OPLEIDINGEN

Ontdek je leerpad
Selecteer eerst een waarde